דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בטטות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בטטות

פשטידת בטטות

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבית כהן
שילוב מנצח של בטטה וגבינת עזים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בטטה
1  כף
חמאה
1  גלגל
גבינה צפתית
1 
חלמון
0  לפי הטעם
תימין
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  כף
קמח לבן
1  כוס
חלב חם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים בטטות לפרוסות ומטגנים עד שהן כמעט רכות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים מהמחבת ומניחים בתבנית משומנת.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר קטן ממיסים כף חמאה ומערבבים עם כף קמח. כשנמס, מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  • שלב 4

    5 דקות
    לאחר הרתיחה, מורידים את האש וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות על אש קטנה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים גבינה ומערבבים עד שנוצרת רביכה אחידה. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומורידים מהאש.
  • שלב 6

    40 דקות
    מוספים חלמון ביצה ומערבבים מהר. מוסיפים לעיסה עלי טימין, יוצקים על הבטטות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים במשך 30-40 דקות, עד שהציפוי מתחיל להשחים.
פשטידת בטטות

שלב 1 מתוך 6

פורסים בטטות לפרוסות ומטגנים עד שהן כמעט רכות.

פשטידת בטטות

שלב 2 מתוך 6

מוציאים מהמחבת ומניחים בתבנית משומנת.

פשטידת בטטות

שלב 3 מתוך 6

בסיר קטן ממיסים כף חמאה ומערבבים עם כף קמח. כשנמס, מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.

פשטידת בטטות

שלב 4 מתוך 6

לאחר הרתיחה, מורידים את האש וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות על אש קטנה.

פשטידת בטטות

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים גבינה ומערבבים עד שנוצרת רביכה אחידה. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומורידים מהאש.

פשטידת בטטות

שלב 6 מתוך 6

מוספים חלמון ביצה ומערבבים מהר. מוסיפים לעיסה עלי טימין, יוצקים על הבטטות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים במשך 30-40 דקות, עד שהציפוי מתחיל להשחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים