המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצלים עד הזהבה ולכבות את הגז.
להוסיף את יתרת המצרכים ולערבב.
לשמן תבנית פאי (או כל תבנית אחרת שתרצו) ולשפוך את התערובת לתוכה.
לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה, בערך 30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הפשטידה מעולה!!!
הצג מתכונים נוספים
הערות 1