דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בצק שמרים ופרמזן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בצק שמרים ופרמזן

פשטידת בצק שמרים ופרמזן

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קארין
בצק רך ומלא גבינה. תענוג אמיתי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.5  כוס
מים חמימים
4 
ביצה
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
חלב
1  כפית
מלח
250  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
1  טיפה
חמאה לשימון התבנית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לקערת מערבל את קמח השמרים והמים החמים עד שנוצר בצק שממש ניתק מהדפנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים את הקערה במגבת מטבח, ומניחים במקום מוצל למשך שעה וחצי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים את הקערה למתקן הערבול. מערבבים באיטיות ומוסיפים ביצים, שמן, חלב, מלח ופרמזן. מערבבים היטב עד שמתקבלת מסה הומוגנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים בחמאה את התבנית ובוזקים קמח. מנערים היטב. יוצקים לתבנית את הבצק (הרך).
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את התבנית במגבת וממתינים כשעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לאפייה של 45 דקות. בתיאבון!
פשטידת בצק שמרים ופרמזן

שלב 1 מתוך 6

מכניסים לקערת מערבל את קמח השמרים והמים החמים עד שנוצר בצק שממש ניתק מהדפנות.

פשטידת בצק שמרים ופרמזן

שלב 2 מתוך 6

מכסים את הקערה במגבת מטבח, ומניחים במקום מוצל למשך שעה וחצי.

פשטידת בצק שמרים ופרמזן

שלב 3 מתוך 6

מחזירים את הקערה למתקן הערבול. מערבבים באיטיות ומוסיפים ביצים, שמן, חלב, מלח ופרמזן. מערבבים היטב עד שמתקבלת מסה הומוגנית.

פשטידת בצק שמרים ופרמזן

שלב 4 מתוך 6

משמנים בחמאה את התבנית ובוזקים קמח. מנערים היטב. יוצקים לתבנית את הבצק (הרך).

פשטידת בצק שמרים ופרמזן

שלב 5 מתוך 6

מכסים את התבנית במגבת וממתינים כשעה.

פשטידת בצק שמרים ופרמזן

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לאפייה של 45 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים