המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לוקחים תבנית מס' 26 משומנת במרגרינה ומקמחים את תחתיתה ודפנותיה הפנימיים קלות (על מנת למנוע הדבקות בצק לתבנית).
מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח. מניחים את הבצק בתוך התבנית ונותנים לשולי עלה הבצק לצאת מעט מהתבנית, על מנת שיהיה אפשרי לעטוף איתן מעט את הפשטידה.
מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר עם מים רותחים ומלח במשך כ-10 דקות, עד שמעט יתרככו.
מוציאים את הברוקולי מהסיר, מסננים ומניחים בתבנית.
מניחים את כל חומרי הבלילה בקערה.
מערבבים את כל החומרים היטב בעזרת מערבל ידני, עד קבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה על פרחי הברוקולי, ומפזרים מעל גבינת קשקבל.
מכניסים את הפשטידה לתנור שחומם לטמפ' 180 מעלות מראש. אופים במשך כ-45 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0