דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת ברוקולי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: שירן סבג
פשטידת ברוקולי פשוטה, בסיסית, קלה להכנה ומאוד טעימה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
ברוקולי טרי או קפוא
2 
בצל בינוניים
1  מיכל
שמנת מתוקה לבישול
3 
ביצה
3  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הברוקולי לחתיכות גסות. אם זה ברוקולי טרי אז לבשל אותו מעט במים שיתרכך מעט. ברוקולי קפוא להפשיר לפי ההוראות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותו לברוקולי החתוך, יחד עם השמן שבו טוגן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את שאר החומרים: ביצים, קמח, מלח, פלפל ושמנת לבישול. מערבבים היטב.
  • שלב 4

    60 דקות
    משמנים תבנית פיירקס עגולה קוטר 26 ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות בערך כ-60 דקות, או עד שהפשטידה מוכנה.
פשטידת ברוקולי

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הברוקולי לחתיכות גסות. אם זה ברוקולי טרי אז לבשל אותו מעט במים שיתרכך מעט. ברוקולי קפוא להפשיר לפי ההוראות.

פשטידת ברוקולי

שלב 2 מתוך 4

מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותו לברוקולי החתוך, יחד עם השמן שבו טוגן.

פשטידת ברוקולי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים לתערובת את שאר החומרים: ביצים, קמח, מלח, פלפל ושמנת לבישול. מערבבים היטב.

פשטידת ברוקולי

שלב 4 מתוך 4

משמנים תבנית פיירקס עגולה קוטר 26 ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות בערך כ-60 דקות, או עד שהפשטידה מוכנה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים