דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בשר הונגרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בשר הונגרית

פשטידת בשר הונגרית

(0)
115 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידת בשר מצויינת עם כרוב ופתיתים של גיל חובב

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב לא גדול
250  גרם
בשר בקר
2 
בצל בינוניים קצוצים
1 
ביצה
0.67  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כוס
שמן קנולה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

115 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הכרוב לפלחים גדולים ומרסקים במעבד מזון עם להב פלדה לכמעט מחית (לפירורים ממש קטנטנים). יוצקים שמן בנדיבות למחבת רחבה (עד לגובה חצי ס"מ) ומטגנים את הכרוב כרבע שעה. בוחשים מדי פעם. מסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים את הבצלים הקצוצים בשמן. מוסיפים את הבשר הטחון ומועכים במזלג כדי שהבשר יתפורר לגמרי. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה מתוקה בשפע. מטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שפירורי הבשר משחימים (זה לוקח כעשר דקות). מניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את הפתיתים בישול רגיל (לפי ההוראות על האריזה) ומניחים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את הביצה לתוך הבשר שהצטנן.
  • שלב 5

    0 דקות
    עכשיו מרכיבים את הפשטידה: משמנים תבנית פיירקס מלבנית או מרובעת (תחתית ודפנות) ומפזרים על השמן שליש כוס פירורי לחם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את החומרים שהכנו בשש שכבות: כרוב, פתיתים, בשר, כרוב פתיתים, בשר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים מלמעלה עוד שלי כוס פירורי לחם ומטפטפים מעל שמן בנדיבות (אני לא צריך לספר לכם שההונגרים משתמשים בקוביות חמאה, נכון?).
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים שעה בחום של 180 מעלות, עד שפירורי הלחם משחימים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים מהתנור, מחכים חמש דקות ואז פורסים לריבועים גדולים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • נבחרת בישולים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    60 דקות קל
  • פשטידת כרוב

    פשטידת כרוב

    80 דקות בינוני
  • פשטידת ברוקולי ופטריות

    פשטידת ברוקולי ופטריות

    90 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים