דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת גבינה עם פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת גבינה עם פטריות

פשטידת גבינה עם פטריות

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דורון
רק מערבבים ואופים: פשיטה עשירה ומשובחת שמכינים במהירות. נהדרת לארוחות ערב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  גבעולים
בצל ירוק פרוסים
6  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
6  כפות
שמן זית
1  פחית
פטריות שמפיניון
500  גרם
גבינה לבנה 5%
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
3 
ביצה טרופות
150  גרם
גבינת מוצרלה מגורדת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים את התבנית (מידות 20X20 בעומק 4 ס"מ) בשתי כפות שמן זית וזורים עליה 3 כפות פירורי לחם מתובלים.
  • שלב 3

    5 דקות
    שמים את שאר השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפטריות, במשך 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים שמים בקערה את הגבינה. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצים, חצי מגבינת המוצרלה ואת שאר פירורי הלחם. מוסיפים את הירקות המטוגנים. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים הכל לתבנית וזורים למעלה את שאר המוצרלה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש עד שהפשטידה משחימה יפה.
פשטידת גבינה עם פטריות

שלב 1 מתוך 6

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

פשטידת גבינה עם פטריות

שלב 2 מתוך 6

משמנים את התבנית (מידות 20X20 בעומק 4 ס"מ) בשתי כפות שמן זית וזורים עליה 3 כפות פירורי לחם מתובלים.

פשטידת גבינה עם פטריות

שלב 3 מתוך 6

שמים את שאר השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפטריות, במשך 5 דקות.

פשטידת גבינה עם פטריות

שלב 4 מתוך 6

בינתיים שמים בקערה את הגבינה. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצים, חצי מגבינת המוצרלה ואת שאר פירורי הלחם. מוסיפים את הירקות המטוגנים. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

פשטידת גבינה עם פטריות

שלב 5 מתוך 6

מעבירים הכל לתבנית וזורים למעלה את שאר המוצרלה.

פשטידת גבינה עם פטריות

שלב 6 מתוך 6

אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש עד שהפשטידה משחימה יפה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים