דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת חצילים ופלפלים קלויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

(2)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ניצה ששון
פשטידה מרשימה, צבעונית ונאה שכיף להגיש, ועוד לא אמרנו כלום על הטעמים הבלתי נשכחים.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
100  גרם
חמאה
1 
ביצה
0.5  כפית
מלח
1  כף
מים
2 
פנים של חציל גדולים
2 
פלפל אדום
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
1  גביע
שמנת חמוצה
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3 
ביצה
1  קורט
פלפל
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מאחדים את כל חומרי הבצק ולשים במעבד מזון (או ידנית), עד קבלת בצק אחיד. מהדקים את הבצק לתבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ומכניסים לקירור במקרר לחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    קולים בגריל או על הכיריים את החצילים והפלפלים. מצננים את הפלפלים בתוך שקית ניילון ל-10 דק' (פטנט להקלה על הקילוף) מקלפים וחותכים לרצועות, מוציאים את תוכן החציל ושמים במסננת להגרת הנוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את תוכן החצילים על הבצק בשכבה אחידה, מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומעליה מסדרים את הפלפלים הקלויים בצורת שמש למראה חגיגי.
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערה מערבבים לתערובת אחידה את השמנת החמוצה, השמנת המתוקה והביצים ומתבלים במלח פלפל. יוצקים את התערובת מעל הפלפלים בשכבה אחידה.
  • שלב 6

    50 דקות
    אופים בתנור כ-50 דקות, עד להשחמה.
פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

שלב 1 מתוך 6

מאחדים את כל חומרי הבצק ולשים במעבד מזון (או ידנית), עד קבלת בצק אחיד. מהדקים את הבצק לתבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ומכניסים לקירור במקרר לחצי שעה.

פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

שלב 2 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

שלב 3 מתוך 6

קולים בגריל או על הכיריים את החצילים והפלפלים. מצננים את הפלפלים בתוך שקית ניילון ל-10 דק' (פטנט להקלה על הקילוף) מקלפים וחותכים לרצועות, מוציאים את תוכן החציל ושמים במסננת להגרת הנוזלים.

פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

שלב 4 מתוך 6

מניחים את תוכן החצילים על הבצק בשכבה אחידה, מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומעליה מסדרים את הפלפלים הקלויים בצורת שמש למראה חגיגי.

פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

שלב 5 מתוך 6

בקערה מערבבים לתערובת אחידה את השמנת החמוצה, השמנת המתוקה והביצים ומתבלים במלח פלפל. יוצקים את התערובת מעל הפלפלים בשכבה אחידה.

פשטידת חצילים ופלפלים קלויים

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור כ-50 דקות, עד להשחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים