דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת כבד עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת כבד עוף

פשטידת כבד עוף

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: דנה גניס
פשטידה יוצאת דופן עם כבד עוף, פטרוזיליה ושמיר

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
כבד עוף
3  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים (רצוי בשרי)
2 
בצל
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  גבעול
שמיר קצוץ
3 
ביצה
1  שקית
פירורי לחם פירורית זהב
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הכבד בערך עשר דקות על אש גבוהה. מקפים את מה שצף למעלה (כמו במרק עוף).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף וקצת פלפל שחור ומבשלים עוד כמה דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הכבד ונותנים לו קצת להתקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים קוצצים את הבצלים לקוביות ומטגנים. כשהבצל מזהיב מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף, מעט פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה, לפי הטעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    קוצצים דק דק את הכבד, מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר, הבצל המטוגן והביצים ומערבבים את הכל יחד. טועמים ומשפרים את התיבול. ניתן להוסיף מלח אם חסר רק לא בזמן הבישול.
  • שלב 6

    0 דקות
    משמנים את התבנית ומרפדים אותה בשכבה דקה של פרורי לחם. מכניסים פנימה את כל התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. אופים כ-20 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    יש לקרר את הפשטידה לפני שחותכים אחרת היא תתפרק.
פשטידת כבד עוף

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את הכבד בערך עשר דקות על אש גבוהה. מקפים את מה שצף למעלה (כמו במרק עוף).

פשטידת כבד עוף

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף וקצת פלפל שחור ומבשלים עוד כמה דקות.

פשטידת כבד עוף

שלב 3 מתוך 7

מסננים את הכבד ונותנים לו קצת להתקרר.

פשטידת כבד עוף

שלב 4 מתוך 7

בינתיים קוצצים את הבצלים לקוביות ומטגנים. כשהבצל מזהיב מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף, מעט פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה, לפי הטעם.

פשטידת כבד עוף

שלב 5 מתוך 7

קוצצים דק דק את הכבד, מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר, הבצל המטוגן והביצים ומערבבים את הכל יחד. טועמים ומשפרים את התיבול. ניתן להוסיף מלח אם חסר רק לא בזמן הבישול.

פשטידת כבד עוף

שלב 6 מתוך 7

משמנים את התבנית ומרפדים אותה בשכבה דקה של פרורי לחם. מכניסים פנימה את כל התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. אופים כ-20 דקות.

פשטידת כבד עוף

שלב 7 מתוך 7

יש לקרר את הפשטידה לפני שחותכים אחרת היא תתפרק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • חורף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים