דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת כרובית נמסה בפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת כרובית נמסה בפה

פשטידת כרובית נמסה בפה

(1)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אלון פינקלשטיין
מופע ממכר של ירק אחד: פשטידת כרובית רכה ונמסה בפה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית בינונית
4  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
4 
ביצה
1 
בצל גדול קצוץ
0.25  כוס
שמן קנולה
4  כפות
מיונז
0.25  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  טיפה
פלפל שחור
1  טיפה
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים אותה לקערה עם קצת מים, ומכניסים למיקרוגל למשך 6 דקות עד שהכרובית רכה, אבל לא מדי.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, משמנים תבנית בינונית ומפזרים עליה את פירורי הלחם. כאשר הכרובית מוכנה, מסדרים אותה בתבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות ושמים בצד.
  • שלב 4

    5 דקות
    מערבבים בקערה קמח תופח, ביצים, מיונז, אבקת מרק, בצל מטוגן, מלח ופלפל, ושופכים על התבנית בה מסודרת הכרובית. ניתן להמיר את אבקת המרק בתערובת תבלינים שום ופטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתוך התנור על חום בינוני למשך 35 דקות, או עד שהפשטידה משחימה. בתיאבון!
פשטידת כרובית נמסה בפה

שלב 1 מתוך 5

מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים אותה לקערה עם קצת מים, ומכניסים למיקרוגל למשך 6 דקות עד שהכרובית רכה, אבל לא מדי.

פשטידת כרובית נמסה בפה

שלב 2 מתוך 5

בינתיים, משמנים תבנית בינונית ומפזרים עליה את פירורי הלחם. כאשר הכרובית מוכנה, מסדרים אותה בתבנית.

פשטידת כרובית נמסה בפה

שלב 3 מתוך 5

מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות ושמים בצד.

פשטידת כרובית נמסה בפה

שלב 4 מתוך 5

מערבבים בקערה קמח תופח, ביצים, מיונז, אבקת מרק, בצל מטוגן, מלח ופלפל, ושופכים על התבנית בה מסודרת הכרובית. ניתן להמיר את אבקת המרק בתערובת תבלינים שום ופטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

פשטידת כרובית נמסה בפה

שלב 5 מתוך 5

מכניסים לתוך התנור על חום בינוני למשך 35 דקות, או עד שהפשטידה משחימה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים