דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת כרישה ובצל מפוארת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת כרישה ובצל מפוארת

פשטידת כרישה ובצל מפוארת

(0)
115 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידת כרישה ובצל על בסיס עלי פילו דקיקים קריספיים עם מילוי רך ועשיר.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
בצל גדולים
2 
כרישה בינוניות
2  חבילות
גבינה לבנה 5% חצי קשה "טוב טעם"
6 
ביצה
1  כוס
חלב
0.5  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
שמן זית לחלק לשתי מנות שוות
5  עלים
בצק פילו
4  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

115 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בעזרת סכין פורסים דק את הבצלים והכרישות, משרים במי מלח ושוטפים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול מאדים את הכרישות והבצלים על אש גבוהה עם רבע כוס שמן זית, עד שהם רכים. מסירים מהאש ומצננים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים קמח ואבקת מרק בצל של אסם ומערבבים, טורפים את הביצים והגבינה בחלב ומוסיפים. מערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים במברשת תבנית עגולה, ומניחים עליה עלה פילו. מברישים בשמן ומניחים עוד עלה חופף, כך שהשוליים מוגבהים.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממשיכים כך עם כל העלים. יוצקים את תערובת הבצלים, ואופים בחום בינוני גבוה במשך 60 דקות, מדי פעם משגיחים שעלי הפילו לא משחימים מדי, ואם יש צורך מנמיכים את חום התנור.
  • שלב 6

    0 דקות
    טעים חם וגם אחרי כשעה.
פשטידת כרישה ובצל מפוארת

שלב 1 מתוך 6

בעזרת סכין פורסים דק את הבצלים והכרישות, משרים במי מלח ושוטפים.

פשטידת כרישה ובצל מפוארת

שלב 2 מתוך 6

בסיר גדול מאדים את הכרישות והבצלים על אש גבוהה עם רבע כוס שמן זית, עד שהם רכים. מסירים מהאש ומצננים מעט.

פשטידת כרישה ובצל מפוארת

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים קמח ואבקת מרק בצל של אסם ומערבבים, טורפים את הביצים והגבינה בחלב ומוסיפים. מערבבים היטב.

פשטידת כרישה ובצל מפוארת

שלב 4 מתוך 6

משמנים במברשת תבנית עגולה, ומניחים עליה עלה פילו. מברישים בשמן ומניחים עוד עלה חופף, כך שהשוליים מוגבהים.

פשטידת כרישה ובצל מפוארת

שלב 5 מתוך 6

ממשיכים כך עם כל העלים. יוצקים את תערובת הבצלים, ואופים בחום בינוני גבוה במשך 60 דקות, מדי פעם משגיחים שעלי הפילו לא משחימים מדי, ואם יש צורך מנמיכים את חום התנור.

פשטידת כרישה ובצל מפוארת

שלב 6 מתוך 6

טעים חם וגם אחרי כשעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים