המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים היטב את הבצל הקצוץ בשמן.
מוסיפים את הפטריות מהקופסה (מסוננות, כמובן) ומטגנים עוד שתי דקות.
מערבבים את כל החומרים עד שקוביות הלחם נרטבות.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-40 דקות, עד שמזהיב היטב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0