דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת סולת ובצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת סולת ובצל

פשטידת סולת ובצל

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
גיל חובב מציע פשטידת בצל ופטריות טעימה ומשביעה בשילוב מפתיע של סולת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
בצל קטנים קלופים וחצויים לאורך
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות גס
4  שיני
שום קלופות וקצוצות גס
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
4  כפות
שמן זית
1  כוס
סולת
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
קמח חיטה מלא
150  גרם
גבינה לבנה 5% קשה מגוררת (פטה או צפתית)
150  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
6  עלים
מרווה קצוצים
2  עלים
רוזמרין קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים ארבע כפות שמן זית למחבת גדולה ומזהיבים בהן את הבצל, עם הצד החתוך כלפי מטה.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבצל הזהיב מוסיפים את הפטריות, השום, מלח ופלפל, מערבבים ומטגנים עוד שש-שבע דקות, עד שהפטריות גומרות להזיע. מסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק (חוץ מחצי מהגבינה הצהובה) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד ורטוב. משטחים את הבצק בתבנית פיירקס מלבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים את תוכן המחבת על הבצק וזורים מעל את שארית הגבינה הצהובה. אופים בחום של 180 מעלות במשך 60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם. הפשטידה מתקבלת מעט מתפרקת וזה בסדר. מעבירים לצלחות הגשה בזהירות בעזרת ספטולה.
פשטידת סולת ובצל

שלב 1 מתוך 5

יוצקים ארבע כפות שמן זית למחבת גדולה ומזהיבים בהן את הבצל, עם הצד החתוך כלפי מטה.

פשטידת סולת ובצל

שלב 2 מתוך 5

כשהבצל הזהיב מוסיפים את הפטריות, השום, מלח ופלפל, מערבבים ומטגנים עוד שש-שבע דקות, עד שהפטריות גומרות להזיע. מסירים מהאש.

פשטידת סולת ובצל

שלב 3 מתוך 5

שמים את כל חומרי הבצק (חוץ מחצי מהגבינה הצהובה) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד ורטוב. משטחים את הבצק בתבנית פיירקס מלבנית.

פשטידת סולת ובצל

שלב 4 מתוך 5

מפזרים את תוכן המחבת על הבצק וזורים מעל את שארית הגבינה הצהובה. אופים בחום של 180 מעלות במשך 60 דקות.

פשטידת סולת ובצל

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם. הפשטידה מתקבלת מעט מתפרקת וזה בסדר. מעבירים לצלחות הגשה בזהירות בעזרת ספטולה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • נבחרת בישולים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בשר כפרית

    פשטידת בשר כפרית

    90 דקות בינוני
  • פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    60 דקות קל
  • פשטידת קרוטונים

    פשטידת קרוטונים

    30 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים