דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת סלק וקישוא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת סלק וקישוא

פשטידת סלק וקישוא

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: לאה מרקלס
כתם של צבע: פשטידה נהדרת, טעימה וחמימה בשילוב מפתיע של סלק וקישוא, שכולם יאהבו

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
סלק קלוף ומגורר
1 
קישוא מגורר
1 
בצל פרוס דק
0.5 
כרישה חצויה לאורך ופרוסה דק
1  כוס
שמנת חמוצה
0.5  כוס
חלב
3 
ביצה
0.5  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
שמן זית לטיגון
0.75  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מחבת עם מעט שמן זית. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד שהבצל מזהיב מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקישוא ואת הסלק ומטגנים ביחד 3 דקות תוך ערבוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את החלב ואת הקמח ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים חם.
פשטידת סלק וקישוא

שלב 1 מתוך 7

מחממים מחבת עם מעט שמן זית. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד שהבצל מזהיב מעט.

פשטידת סלק וקישוא

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הקישוא ואת הסלק ומטגנים ביחד 3 דקות תוך ערבוב.

פשטידת סלק וקישוא

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

פשטידת סלק וקישוא

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את החלב ואת הקמח ומערבבים היטב.

פשטידת סלק וקישוא

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הביצים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

פשטידת סלק וקישוא

שלב 6 מתוך 7

מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.

פשטידת סלק וקישוא

שלב 7 מתוך 7

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים