דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת ספגטי חלבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת ספגטי חלבית

פשטידת ספגטי חלבית

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טליה חלבי
פשטידה שכיף להכין וכיף להגיש: מהירה, מחומרים שיש בבית וגם אהובה מאוד על ילדים וגם גדולים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8 מכל סוג
3  כפות
שמן זית
3  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כוס
חלב
0.33  כוס
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
0.33  כוס
גבינת גאודה מגורדת
0.33  כוס
גבינה קשה פיקנטית אפשר צפתית, קשקבל או מוצרלה
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב אפשר עם תוספת שומשום, לציפוי
0.33  כוס
גבינת גאודה מגורדת, לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    חשוב שכל המצרכים יהיו מוכנים ובהישג יד.
  • שלב 4

    0 דקות
    בסיר נפרד לקחת 3 כפות שמן ולחמם בסיר (ממש מעט -כחצי דקה) ולשים את 3 כפות השטוחות של הקמח ולערבב. להקפיד לא לשרוף את הקמח.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהקמח נספג בשמן להוסיף את החלב.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר ערבוב קצר (להמיס את הקמח בחלב) להנמיך את האש ולהתחיל להוסיף את הגבינות. צריך להקפיד כל הזמן לערבב כדי שהסיר לא ישרף.
  • שלב 7

    0 דקות
    כאשר תערובת הגבינות מוכנה (היא כל כך טעימה שאפשר לאכול אותה ככמו שהיא....).
  • שלב 8

    0 דקות
    לסנן את הספגטי, לקחת בסיר נפרד וגדול את הספגטי ולהוסיף לו את תערובת הגבינות ולערבב טוב טוב.
  • שלב 9

    0 דקות
    לשמן תבנית, לשים את התערובת ולשטח אותה בתבנית.
  • שלב 10

    0 דקות
    לפזר על התערובת פירורי לחם (אשר נותנים צבע אבל גם סופגים את הנוזלים) ואת הגבינה הצהובה המגורדת.
  • שלב 11

    0 דקות
    לשים את התבנית בתנור במשך 20 דקות בלבד ולהוציא.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    60 דקות קל
  • פשטידת כרוב

    פשטידת כרוב

    80 דקות בינוני
  • פשטידת ברוקולי ופטריות

    פשטידת ברוקולי ופטריות

    90 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים