דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פטריות אישית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פטריות אישית

פשטידת פטריות אישית

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: שירן סבג
גם לצמחונים מותר ליהנות: פשטידות אישיות שכיף לאכול ואי אפשר להפסיק לנשנש

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
בצל פרוסים דק
250  גרם
פטריות שמפיניון או אחרות חתוכות לרצועות
2 
ביצה
5  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  מיכל
שמנת להקצפה
1  זר
פטרוזיליה קצוצה גס
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עם הפטריות, עד להשחמה מלאה וספיגת כל הנוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לקערה ביצים, שמנת מתוקה, פטרוזיליה, אבקת מרק. בוחשים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את הקמח עד ליצירת תערובת הומוגנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים היטב תבניות שקעים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים בשקעים פירורי לחם.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לכל שקע כף גדושה של התערובת.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות, או עד הזהבה. בתיאבון!
פשטידת פטריות אישית

שלב 1 מתוך 8

מטגנים את הבצל עם הפטריות, עד להשחמה מלאה וספיגת כל הנוזלים.

פשטידת פטריות אישית

שלב 2 מתוך 8

מעבירים לקערה.

פשטידת פטריות אישית

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים לקערה ביצים, שמנת מתוקה, פטרוזיליה, אבקת מרק. בוחשים היטב.

פשטידת פטריות אישית

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים בהדרגה את הקמח עד ליצירת תערובת הומוגנית.

פשטידת פטריות אישית

שלב 5 מתוך 8

משמנים היטב תבניות שקעים.

פשטידת פטריות אישית

שלב 6 מתוך 8

מפזרים בשקעים פירורי לחם.

פשטידת פטריות אישית

שלב 7 מתוך 8

מעבירים לכל שקע כף גדושה של התערובת.

פשטידת פטריות אישית

שלב 8 מתוך 8

אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות, או עד הזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים