דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פטריות, זיתים ובצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פטריות, זיתים ובצל

פשטידת פטריות, זיתים ובצל

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מירי כהן
פשטידת פטריות, זיתים וגבינות. מערבבים ואופים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2 
ביצה
1  כוס
חלב
0.5  חבילה
טבעות זיתים ירוקים בית השיטה מסוננים
0.5  חבילה
גבינת פקורינו
2 
בצל בינוניים קצוצים
1  סלסילה
פטריות שיטאקה חתוכות גס
3 
פטריות פורטובלו קצוצות
1  קורט
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הבצל, עד לקבלת גוון זהוב. להיזהר לא לשרוף את הבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה קמח, ביצים וחלב, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפוררים לבלילה את גבינת הבורסן, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים לקערה את הפטריות, טבעות הזיתים והבצל המטוגן, ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    40 דקות
    מעבירים את בלילת הפטריות לתבנית אינגליש קייק, שעליה מורחים מרגרינה ומפזרים מעט קמח. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים במשך כ-40 דקות. בתיאבון!
פשטידת פטריות, זיתים ובצל

שלב 1 מתוך 4

מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הבצל, עד לקבלת גוון זהוב. להיזהר לא לשרוף את הבצל.

פשטידת פטריות, זיתים ובצל

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים לקערה קמח, ביצים וחלב, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

פשטידת פטריות, זיתים ובצל

שלב 3 מתוך 4

מפוררים לבלילה את גבינת הבורסן, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים לקערה את הפטריות, טבעות הזיתים והבצל המטוגן, ומערבבים היטב.

פשטידת פטריות, זיתים ובצל

שלב 4 מתוך 4

מעבירים את בלילת הפטריות לתבנית אינגליש קייק, שעליה מורחים מרגרינה ומפזרים מעט קמח. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים במשך כ-40 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת פיצה ספגטי לפסח

    פשטידת פיצה ספגטי לפסח

    30 דקות קל
  • פשטידת תפוחי אדמה עם פלפלים צבעוניים

    פשטידת תפוחי אדמה עם פלפלים צבעוניים

    60 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפו"א

    פשטידת בשר ותפו"א

    90 דקות בינוני
  • פשטידת אטריות וגבינות

    פשטידת אטריות וגבינות

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים