המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הבצל, עד לקבלת גוון זהוב. להיזהר לא לשרוף את הבצל.
מוסיפים לקערה קמח, ביצים וחלב, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מפוררים לבלילה את גבינת הבורסן, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים לקערה את הפטריות, טבעות הזיתים והבצל המטוגן, ומערבבים היטב.
מעבירים את בלילת הפטריות לתבנית אינגליש קייק, שעליה מורחים מרגרינה ומפזרים מעט קמח. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים במשך כ-40 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0