דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פטריות

פשטידת פטריות

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: בתיה בן דוד
אז מה נכין היום לילדים מאוד רעבים ולהורים קצת עייפים? פשטידה קלילה להכנה וטעימה להפליא. בתיאבון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  סלסילות
פטריות שמפיניון
250  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
250  גרם
גבינה 9%
100  גרם
גבינה צהובה
50  גרם
חמאה
2 
בצל רצוי קטנים
3 
ביצה
4  כפות
קמח לבן
0  לפי הטעם
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
1  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצלים לחתיכות ומטגנים במחבת עם החמאה, כשהם מחליפים צבע לשקוף מוסיפים את הפטריות השלמות, מטגנים מספר דקות ומסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה מניחים את כל הגבינות והביצים ומערבבים, כשהתערובת של הפטריות והבצל מתקררת מוסיפים לגבינות ומערבבים עד שהכל נבלע, מוסיפים קמח בהדרגה ומתבלים לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בתבנית את התערובת ולבסוף את הגבינה הצהובה מעל.
  • שלב 4

    30 דקות
    אופים בתנור בחום 160 מעלות, כ-30 דקות.
פשטידת פטריות

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הבצלים לחתיכות ומטגנים במחבת עם החמאה, כשהם מחליפים צבע לשקוף מוסיפים את הפטריות השלמות, מטגנים מספר דקות ומסירים מהאש.

פשטידת פטריות

שלב 2 מתוך 4

בקערה מניחים את כל הגבינות והביצים ומערבבים, כשהתערובת של הפטריות והבצל מתקררת מוסיפים לגבינות ומערבבים עד שהכל נבלע, מוסיפים קמח בהדרגה ומתבלים לפי הטעם.

פשטידת פטריות

שלב 3 מתוך 4

מניחים בתבנית את התערובת ולבסוף את הגבינה הצהובה מעל.

פשטידת פטריות

שלב 4 מתוך 4

אופים בתנור בחום 160 מעלות, כ-30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים