המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצלים לחתיכות ומטגנים במחבת עם החמאה, כשהם מחליפים צבע לשקוף מוסיפים את הפטריות השלמות, מטגנים מספר דקות ומסירים מהאש.
בקערה מניחים את כל הגבינות והביצים ומערבבים, כשהתערובת של הפטריות והבצל מתקררת מוסיפים לגבינות ומערבבים עד שהכל נבלע, מוסיפים קמח בהדרגה ומתבלים לפי הטעם.
מניחים בתבנית את התערובת ולבסוף את הגבינה הצהובה מעל.
אופים בתנור בחום 160 מעלות, כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0