דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פסטה בניחוח איטלקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כל החומרים נמצאים תמיד בארון או במקרר, והפשטידה יוצאת טעימה להפליא באפס עבודה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' לא מבושלת
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
1  פחית
רסק עגבניות
0.25  כוס
שמן זית
0.67  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
אורגנו
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תחתית ודפנות של תבנית פיירקס בגודל 20X20 או דומה. מפזרים שליש כוס פירורי לחם על התחתית והדפנות המשומנות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את יתר חומרי הפשטידה (חוץ משליש כוס פירורי הלחם שנותרה) ויוצקים לתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים מעל את פירורי הלחם הנותרים. אפשר לטפטף מעל עוד כמה כפות שמן זית אבל לא הכרחי.
  • שלב 5

    90 דקות
    אופים כ-90 דקות, עד שפירורי הלחם משחימים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

שלב 2 מתוך 6

משמנים תחתית ודפנות של תבנית פיירקס בגודל 20X20 או דומה. מפזרים שליש כוס פירורי לחם על התחתית והדפנות המשומנות.

פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את יתר חומרי הפשטידה (חוץ משליש כוס פירורי הלחם שנותרה) ויוצקים לתבנית.

פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

שלב 4 מתוך 6

מפזרים מעל את פירורי הלחם הנותרים. אפשר לטפטף מעל עוד כמה כפות שמן זית אבל לא הכרחי.

פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

שלב 5 מתוך 6

אופים כ-90 דקות, עד שפירורי הלחם משחימים.

פשטידת פסטה בניחוח איטלקי

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים