דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פסטה וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פסטה וגבינות

פשטידת פסטה וגבינות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
זו לא עוד פשטידה, זה המתכון המנצח לפשטידת פסטה מצויינת באמת. בתיאבון!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה ניוקי צדפים (פנה או שבלולים)
1  גביע
גבינת קוטג'
2 
ביצה מופרדות
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
50  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
50  גרם
גבינת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה ובינתיים מערבבים גבינות מגוררות וקוטג' בקערה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    את שני החלבונים מקציפים לקצף יציב (אך לא יבש) ומוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    ניתן להוסיף עשבי תיבול טריים או זרעוני קצח.
  • שלב 5

    0 דקות
    להעביר את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ולאפות בחום של 200 מעלות. אחרי עשר דקות בערך, כשמתחיל להזהיב, לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עוד כעשר דקות. להוריד נייר כסף, לפזר פרזמן מגורר ולהמשיך לאפות עוד חמש דקות.
פשטידת פסטה וגבינות

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה ובינתיים מערבבים גבינות מגוררות וקוטג' בקערה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.

פשטידת פסטה וגבינות

שלב 2 מתוך 5

את שני החלבונים מקציפים לקצף יציב (אך לא יבש) ומוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.

פשטידת פסטה וגבינות

שלב 3 מתוך 5

מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים לקערה.

פשטידת פסטה וגבינות

שלב 4 מתוך 5

ניתן להוסיף עשבי תיבול טריים או זרעוני קצח.

פשטידת פסטה וגבינות

שלב 5 מתוך 5

להעביר את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ולאפות בחום של 200 מעלות. אחרי עשר דקות בערך, כשמתחיל להזהיב, לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עוד כעשר דקות. להוריד נייר כסף, לפזר פרזמן מגורר ולהמשיך לאפות עוד חמש דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
R Rose

לא ניסיתי אבל נשמה טוב

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים