דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פצפוצי אורז עם בצל וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פצפוצי אורז עם בצל וגבינות

פשטידת פצפוצי אורז עם בצל וגבינות

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Iris Sluzker-weiss Adv
רק לערבב ולאפות: פשטידה ללא גלוטן עם קוטג' והרבה בצל מטוגן

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
בצל קצוצים דק ומטוגנים עד להזהבה
4 
ביצה גודל L
2  גביעים
גבינת קוטג'
4  גביעים
שמנת חמוצה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
3  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  שקית
פצפוצי אורז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן את הבצלים עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד. חייבים להקפיד שלא יהיו חתיכות חרוכות מדי מאחר והם גורמים לטעם מריר בפשטידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב את כל חומרי הפשטידה למעט הפצפוצים.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצים בהתחלה 3/4 שקית ומערבבים ובמידת הצורך מוסיפים עוד פצפוצים. התערובת צריכה להיות יציבה ולא רטובה מדי (לרוב אני משתמשת בכל שקית הפצפוצים).
  • שלב 4

    30 דקות
    אופים בתבנית משומנת בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות. הפשטידה מוכנה כשקיסם/סכין יוצא כמעט יבש. חשוב לא לייבש את הפשטידה.
פשטידת פצפוצי אורז עם בצל וגבינות

שלב 1 מתוך 4

לטגן את הבצלים עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד. חייבים להקפיד שלא יהיו חתיכות חרוכות מדי מאחר והם גורמים לטעם מריר בפשטידה.

פשטידת פצפוצי אורז עם בצל וגבינות

שלב 2 מתוך 4

לערבב את כל חומרי הפשטידה למעט הפצפוצים.

פשטידת פצפוצי אורז עם בצל וגבינות

שלב 3 מתוך 4

יוצים בהתחלה 3/4 שקית ומערבבים ובמידת הצורך מוסיפים עוד פצפוצים. התערובת צריכה להיות יציבה ולא רטובה מדי (לרוב אני משתמשת בכל שקית הפצפוצים).

פשטידת פצפוצי אורז עם בצל וגבינות

שלב 4 מתוך 4

אופים בתבנית משומנת בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות. הפשטידה מוכנה כשקיסם/סכין יוצא כמעט יבש. חשוב לא לייבש את הפשטידה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים