דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פתיתים ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פתיתים ובשר

פשטידת פתיתים ובשר

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כן, יש פתיתים בפשטידה. וזה רק הופך אותה לטעימה יותר

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
פתיתים אפויים קוסקוס מבושלים (אפשר מאתמול או משלשום)
0.25  קילוגרם
בשר בקר טחון
2 
בצל גדולים (או ארבע כרישות) קצוצים
0.25  כוס
שמן זית
100  גרם
צנוברים קלויים
3  שיני
שום קצוצות
1  כוס
מרק טעם עוף ר.טבעיים מאבקה
1 
ביצה
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב במזלג. ממשיכים לטגן עד שכל הבשר משה את צבעו מוורוד לחום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את מרק העוף ופלפל שחור לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים התאדו ובסיר נשארו פירורי בשר מבהיקים (זה לוקח לא מעט זמן לפחות 45 דק'). מערבבים מדי פעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהאש. מערבבים את הפתיתים והביצה לתוך תערובת הבשר. מעבירים לתבנית בגודל 20X30 או לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות שעה, עד שהפשטידה משחימה היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
פשטידת פתיתים ובשר

שלב 1 מתוך 5

מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.

פשטידת פתיתים ובשר

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב במזלג. ממשיכים לטגן עד שכל הבשר משה את צבעו מוורוד לחום.

פשטידת פתיתים ובשר

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את מרק העוף ופלפל שחור לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים התאדו ובסיר נשארו פירורי בשר מבהיקים (זה לוקח לא מעט זמן לפחות 45 דק'). מערבבים מדי פעם.

פשטידת פתיתים ובשר

שלב 4 מתוך 5

מסירים מהאש. מערבבים את הפתיתים והביצה לתוך תערובת הבשר. מעבירים לתבנית בגודל 20X30 או לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות שעה, עד שהפשטידה משחימה היטב.

פשטידת פתיתים ובשר

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים