דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בעצם אין הגבלה לכמות השום שיכולה להיכנס לפשטידה הזו. זה תלוי בטעמכם האישי. חמש שיניים הן המינימום שיקנה לפשטידה טעם שומי, אבל אם ממש אוהבים שום גם עשר זה טוב

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיתים אפויים קוסקוס מבושלים (חצי חבילה)
2  כוסות
בצל ירוק קצוץ (להפריד את החלק הלבן מהחלק הירוק)
5  שיני
שום קצוצות דק
2  כפות
שמן זית
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.25  זר
שמיר קצוץ
0.5  זר
סלרי קצוצים
1  כף
מלח
1  כף
פלפל גרוס
4 
ביצה
0.5  כוס
גבינת קשקבל מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפתיתים לפי הוראות ההכנה שעל השקית. מקפידים שבתום הבישול הם יהיו יבשים ובודדים. אם לא, מבשלים עוד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים יחד בשתי כפות שמן את החלק הלבן של הבצל ואת השום. כשהבצל מתחיל להזהיב מסירים מהאש, מוסיפים את הפתיתים, עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    40 דקות
    יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת. התערובת צריכה להיות בגובה של כשלושה ס"מ. אופים בחום בינוני כ-40 דקות, עד שהפשטידה שחומה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן עשר דקות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את הפתיתים לפי הוראות ההכנה שעל השקית. מקפידים שבתום הבישול הם יהיו יבשים ובודדים. אם לא, מבשלים עוד.

פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

שלב 2 מתוך 4

מטגנים יחד בשתי כפות שמן את החלק הלבן של הבצל ואת השום. כשהבצל מתחיל להזהיב מסירים מהאש, מוסיפים את הפתיתים, עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים היטב.

פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

שלב 3 מתוך 4

יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת. התערובת צריכה להיות בגובה של כשלושה ס"מ. אופים בחום בינוני כ-40 דקות, עד שהפשטידה שחומה.

פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

שלב 4 מתוך 4

מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן עשר דקות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים