דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת קינואה ופלפלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת קינואה ופלפלים

פשטידת קינואה ופלפלים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידה מעולה שחייבים להכין אם נשארה קינואה מארוחת ערב של אתמול

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
פלפל אדום
2 
בצלים גדולים, קצוצים לקוביות לא קטנות
0.17  כוס
שמן זית
4  שיני
שום קצוצות
3  כוסות
קינואה מבושלת
1  כוס
פטרוזיליה קצוצים
2 
ביצה
1  גביע
גבינה לבנה רכה 5%
1  גביע
לבן/גיל (או אשל או יוגורט או שמנת חמוצה)
1  כוס
גבינה צהובה (עדיף קשקבל) מגוררת
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את הפלפלים תחת גריל בחום מקסימלי בתנור. כדאי לרפד את התבנית בנייר כסף כדי לחסוך את הניקוי המעצבן אחר כך. מסובבים מדי עשר דקות, עד שהפלפלים משחירים מכל הצדדים. מעבירים את הפלפלים לשקית ניילון גדולה, סוגרים ברפיון ומניחים לרבע שעה בכיור.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מזהיבים את הבצל בשמן הזית. אם עושים זאת במחבת גדולה מאוד, נוכל להשתמש בה בהמשך ככלי לערבוב כל חומרי הפשטידה ולחסוך קערה (כן, כן. אנחנו מתקמצנים על כלים). מוסיפים את השום הקצוץ, ומטגנים עוד כדקה. מסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    קולפים את הפלפלים ונפטרים מהקליפות השחורות ומהזרעים. קורעים בידיים לנתחים גדולים ומוסיפים למחבת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את יתר החומרים, ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים ומקמחים תבנית בינונית מלבנית או עגולה. הגודל לא ממש חשוב כל עוד תיווצר פשטידה בגובה מינימום שלושה ס\"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים כשעה בחום בינוני-גבוה (180 מעלות), עד שהפשטידה מזהיבה היטב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • בראנץ'
  • תוספות
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת קישואים מצויינת!

    פשטידת קישואים מצויינת!

    50 דקות קל
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים