דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת קישואים מצויינת!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת קישואים מצויינת!

פשטידת קישואים מצויינת!

(1)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: חגית מור
פשטידה קלה להכנה וטעימה מאוד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל גדולים
5 
קישוא גדולים
0.5  כוס
שמן קנולה
7 
ביצה
1  כף
מלח ופלפל שחור או לפי הטעם
1  כפית
פלפל שחור
1.5  כפות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1.5  כוסות
קמח לבן
0.5  כפית
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים שני בצלים עד הזהבה ושמים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את הקישואים ומגרדים במגרדת עם החורים הגדולים, שמים מעט מלח ושמים בצד לרבע שעה. לאחר רבע שעה סוחטים את המים מהקישואים.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את כל החומרים בקערה למעט הביצים. מתחילים לשים את הביצים, כל ביצה בנפרד מערבבים ומוסיפים שוב ביצה וכן הלאה, להוסיף את הבצל המטוגן לערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית בינונית (אני עושה עם תבנית חד פעמית בינונית), ניתן לפזר על השימון פירורי לחם כדי שהפשטידה לא תידבק. שמים את חומרי הבלילה ואופים בתנור בחום של 180 עד שהפשטידה משחימה. ניתן גם לנעוץ קיסם לבדוק אם מוכנה.
פשטידת קישואים מצויינת!

שלב 1 מתוך 4

מטגנים שני בצלים עד הזהבה ושמים בצד.

פשטידת קישואים מצויינת!

שלב 2 מתוך 4

קולפים את הקישואים ומגרדים במגרדת עם החורים הגדולים, שמים מעט מלח ושמים בצד לרבע שעה. לאחר רבע שעה סוחטים את המים מהקישואים.

פשטידת קישואים מצויינת!

שלב 3 מתוך 4

שמים את כל החומרים בקערה למעט הביצים. מתחילים לשים את הביצים, כל ביצה בנפרד מערבבים ומוסיפים שוב ביצה וכן הלאה, להוסיף את הבצל המטוגן לערבב.

פשטידת קישואים מצויינת!

שלב 4 מתוך 4

משמנים תבנית בינונית (אני עושה עם תבנית חד פעמית בינונית), ניתן לפזר על השימון פירורי לחם כדי שהפשטידה לא תידבק. שמים את חומרי הבלילה ואופים בתנור בחום של 180 עד שהפשטידה משחימה. ניתן גם לנעוץ קיסם לבדוק אם מוכנה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    60 דקות קל
  • פשטידת קרוטונים

    פשטידת קרוטונים

    30 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    60 דקות קל
  • פשטידת מחמר

    פשטידת מחמר

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים