דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת תירס ובמבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת תירס ובמבה

פשטידת תירס ובמבה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיתר מאיר
אין עוד פשטידה כזאת! פצצת טעם צהובה לילדים ולגדולים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
20  גרם
חמאה לשימון התבנית
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  שקית
במבה קלאסי 80 גרם
1  כוס
גרגירי תירס
3 
ביצה
0  לפי הטעם
פלפל
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  מיכל
שמנת חמוצה
150  גרם
גבינה צהובה
0  לפי הטעם
חמאה מלוחה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משמנים תבנית אפייה בחמאה, מפזרים את פירורי הלחם ומנערים כך שפירורי הלחם ייצמדו באופן שווה לתבנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הבמבה והתירס.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים את הביצים ומתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מוסיפים את בלילת הביצים, השמנת ומחצית מכמות הגבינה לבמבה והתירס.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים לתבנית ומפזרים למעלה את שארית הגבינה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-45 דק' בחום של 180 מעלות.
פשטידת תירס ובמבה

שלב 1 מתוך 5

משמנים תבנית אפייה בחמאה, מפזרים את פירורי הלחם ומנערים כך שפירורי הלחם ייצמדו באופן שווה לתבנית.

פשטידת תירס ובמבה

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בקערה את הבמבה והתירס.

פשטידת תירס ובמבה

שלב 3 מתוך 5

טורפים את הביצים ומתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מוסיפים את בלילת הביצים, השמנת ומחצית מכמות הגבינה לבמבה והתירס.

פשטידת תירס ובמבה

שלב 4 מתוך 5

יוצקים לתבנית ומפזרים למעלה את שארית הגבינה.

פשטידת תירס ובמבה

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-45 דק' בחום של 180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים