דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת תירס קלילה וחלומית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת תירס קלילה וחלומית

פשטידת תירס קלילה וחלומית

(9)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
פשטידת תירס וגבינות שמתאימה בול לארוחת ערב או לארוחה קלילה ומענגת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
גרעיני תירס מוקפאים או 2 קופסאות שימורי תירס מסוננות
50  גרם
חמאה מומסת
4 
ביצה
250  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
200  גרם
גבינה צהובה מגורדת
3  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים יחד את כל המרכיבים, משאירים מעט מהגבינה הצהובה להמשך, לפיזור מעל הפשטידה.
  • שלב 3

    45 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מוכנה, יציבה ופני המאפה זהובים.
פשטידת תירס קלילה וחלומית

שלב 1 מתוך 3

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

פשטידת תירס קלילה וחלומית

שלב 2 מתוך 3

מערבבים יחד את כל המרכיבים, משאירים מעט מהגבינה הצהובה להמשך, לפיזור מעל הפשטידה.

פשטידת תירס קלילה וחלומית

שלב 3 מתוך 3

יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מוכנה, יציבה ופני המאפה זהובים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ס סעדי

מאוד טעים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • בראנץ'
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מוצרי מאפה
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים