המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים ושוטפים את התרד היטב. מניחים על התרד הנקי מים רותחים וממתינים מספר דקות.
סוחטים היטב את התרד ומניחים בקערה. מוסיפים קוטג', בולגרית מגוררת ופירורי לחם. מוסיפים שתיים או שלוש ביצים, בהתאם למרקם ולגודל התבנית. מערבבים לעיסה אחידה.
מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ומשטחים לשכבה אחידה שתכסה את כל תחתית התבנית.
מועכים את תפוחי האדמה שבישלנו ומוסיפים גבינה בולגרית מגוררת, 2 ביצים, מלח ופלפל שחור. מערבבים לתערובת אחידה וטועמים.
יוצקים כשכבה שנייה את תערובת תפו"א והגבינות, ומעל התרד שכבר שיטחנו.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-30-40 דקות, או עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0