דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים אפויים ואנטיפסטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים אפויים ואנטיפסטי

פתיתים אפויים ואנטיפסטי

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אפשר להגיש את המנה הזאת כתוספת חמה, או כסלט קר. פתיתים וירקות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיתים אפויים קוסקוס
2  כפות
שמן זית
4  כוסות
מים רותחים
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים או בטעם עוף, אסם
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל טחון
3  כפות
שמן זית
3  שיני
שום מעוכות
6  עלים
מרווה
2 
קישוא חצוי ופרוס לפרוסות
3 
פלפל אדום אדום, צהוב וירוק, מנוקים וחתוכים לקוביות
1 
זיתים מגולענים וחתוכים
15 
עגבנייה מיובשות לחות, או מושרות בשמן זית, חתוכות לפיסות
3  כפות
חומץ בלסמי
1  זר
עלי בייבי מנוקים מגבעולים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפתיתים על פי הוראות היצרן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים במחבת שמן ומטגנים במשך דקה את שיני השום ועלי המרווה. מוציאים ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    באותו שמן מטגנים את פרוסות הקישוא תוך ערבוב, עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הפלפל, העגבניות והזיתים, מטגנים ומערבבים למשך 3 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את החומץ בלסמי ומערבבים עוד דקה, מוסיפים אל הפתיתים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מתקנים את התיבול, מערבבים עם עלי הרוקט ומגישים. אפשר להגיש קר בתור סלט.
פתיתים אפויים ואנטיפסטי

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את הפתיתים על פי הוראות היצרן.

פתיתים אפויים ואנטיפסטי

שלב 2 מתוך 6

מחממים במחבת שמן ומטגנים במשך דקה את שיני השום ועלי המרווה. מוציאים ומניחים בצד.

פתיתים אפויים ואנטיפסטי

שלב 3 מתוך 6

באותו שמן מטגנים את פרוסות הקישוא תוך ערבוב, עד להזהבה.

פתיתים אפויים ואנטיפסטי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את קוביות הפלפל, העגבניות והזיתים, מטגנים ומערבבים למשך 3 דקות.

פתיתים אפויים ואנטיפסטי

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את החומץ בלסמי ומערבבים עוד דקה, מוסיפים אל הפתיתים.

פתיתים אפויים ואנטיפסטי

שלב 6 מתוך 6

מתקנים את התיבול, מערבבים עם עלי הרוקט ומגישים. אפשר להגיש קר בתור סלט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים