דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים בסגנון איטלקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים בסגנון איטלקי

פתיתים בסגנון איטלקי

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
מנה קלילה וזריזה של פתיתים עם אטריות, בטעמים איטלקיים של עגבניות ועשבי תיבול

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיתים אפויים עם אטריות
4 
עגבנייה בגודל בינוני חתוכות לקוביות
2  שיני
שום קצוצות
3.33  כוסות
מים
0.25  כוס
בזיליקום קצוצים
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצים
2  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר, מוסיפים את השום והעגבניות, מטגנים מספר דקות עד התרככות קלה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפתיתים לסיר, מערבבים ומוסיפים את המים.
  • שלב 3

    6 דקות
    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים, מכסים חלקית את הסיר, ומבשלים על אש קטנה במשך 6 דקות, תוך בחישה.
  • שלב 4

    5 דקות
    בסיום הבישול, מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקום, מערבבים, מכסים את הסיר וממתינים 5 דקות לפני ההגשה. בתיאבון!
פתיתים בסגנון איטלקי

שלב 1 מתוך 4

מחממים שמן בסיר, מוסיפים את השום והעגבניות, מטגנים מספר דקות עד התרככות קלה.

פתיתים בסגנון איטלקי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הפתיתים לסיר, מערבבים ומוסיפים את המים.

פתיתים בסגנון איטלקי

שלב 3 מתוך 4

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים, מכסים חלקית את הסיר, ומבשלים על אש קטנה במשך 6 דקות, תוך בחישה.

פתיתים בסגנון איטלקי

שלב 4 מתוך 4

בסיום הבישול, מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקום, מערבבים, מכסים את הסיר וממתינים 5 דקות לפני ההגשה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים