מחממים בסיר/סוטאז' את שמן הזית ומטגנים את העוף משני הצדדים עד הזהבה. בסיום מוציאים מהסיר.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל השחים וטוגן. מוסיפים אליו את השום, מלח, פלפל שחור והכורכום ומטגנים כדקה.
שלב 3
30 דקות
מחזירים את העוף, מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ופרוסות הלימון. מוזגים 3 כוסות מים חמים. מביאים לרתיחה ואז מורידים לאש נמוכה ומבשלים כ-30 דקות כשהסיר מכוסה.
שלב 4
20 דקות
במחבת נפרדת (לא שלב חובה אבל מומלץ) מטגנים קלות 2 כוסות פתיתים עד שיש ריח קלוי. מוסיפים את הפתיתים לסיר עם העוף, מערבבים, מכסים ומבשלים לעוד 20 דקות.
שלב 5
1 דקות
מפזרים פטרוזיליה קצוצה דק דק מעל הכל ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים בסיר/סוטאז' את שמן הזית ומטגנים את העוף משני הצדדים עד הזהבה. בסיום מוציאים מהסיר.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל השחים וטוגן. מוסיפים אליו את השום, מלח, פלפל שחור והכורכום ומטגנים כדקה.
שלב 3
מתוך
5
מחזירים את העוף, מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ופרוסות הלימון. מוזגים 3 כוסות מים חמים. מביאים לרתיחה ואז מורידים לאש נמוכה ומבשלים כ-30 דקות כשהסיר מכוסה.
שלב 4
מתוך
5
במחבת נפרדת (לא שלב חובה אבל מומלץ) מטגנים קלות 2 כוסות פתיתים עד שיש ריח קלוי. מוסיפים את הפתיתים לסיר עם העוף, מערבבים, מכסים ומבשלים לעוד 20 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים פטרוזיליה קצוצה דק דק מעל הכל ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0