המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשתי כפות שמן את כל סוגי הבצלים, השום והפלפל הירוק.
מוסיפים את הפתיתים, ומטגנים קלות.
מוסיפים את המים הרותחים, התבלינים והירק הקצוץ. מבשלים במשך 20 דקות.
מכבים ומגישים אחרי 10 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0