המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות בגב האריזה.
בסיר רחב על אש בינונית, ממיסים חמאה.
מוסיפים את הקמח וטורפים עד שנוצרת עיסה אחידה. יוצקים בהדרגה את החלב החם, מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
מוסיפים את שאר המרכיבים של הרוטב: חרדל הדיז'ון, שום, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.
מוסיפים את הגבינה המגוררת ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים את הפתיתים המבושלים ומערבבים עד שהם מצופים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1