דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: אביטל איבגי
מתכון קליל לארוחות ערב נינוחות או כתוספת לארוחות בשריות דשנות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
שמן קנולה
500  גרם
פתיתים אפויים קוסקוס
800  גרם
אפונה קפואה
0.5 
בצל קצוץ
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל
1  כפית
כורכום
1  זר
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשטוף במסננת את האפונה עד שתפשיר לגמרי.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן בשמן את 1/2 הבצל ולהוסיף את הפתיתים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לבחוש את הפתיתים בדיוק דקה וחצי. להוסיף 4 כוסות מים רותחים ואת כל האפונה, לערבב ולהביא לרתיחה.
  • שלב 4

    6 דקות
    לתבל ולהמשיך לבשל על להבה הכי קטנה, בסיר מכוסה כ-6 דקות. מבשלים בישול קצר ולא יותר, ע"מ שהפתיתים והאפונה יישארו שלמים.
  • שלב 5

    0 דקות
    חשוב: מידי דקה וחצי בערך, לפתוח את המכסה ולערבב בעדינות . לכסות ולהמשיך לבשל.
  • שלב 6

    0 דקות
    להגשה בצל מטוגן: פורסים את הבצלים דק, מטגנים ב-2 כפות שמן עד שהבצל מזהיב .לערבב מדי פעם. סמוך להגשה לפזר מעל כל מנה.
פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

שלב 1 מתוך 6

לשטוף במסננת את האפונה עד שתפשיר לגמרי.

פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

שלב 2 מתוך 6

לטגן בשמן את 1/2 הבצל ולהוסיף את הפתיתים.

פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

שלב 3 מתוך 6

לבחוש את הפתיתים בדיוק דקה וחצי. להוסיף 4 כוסות מים רותחים ואת כל האפונה, לערבב ולהביא לרתיחה.

פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

שלב 4 מתוך 6

לתבל ולהמשיך לבשל על להבה הכי קטנה, בסיר מכוסה כ-6 דקות. מבשלים בישול קצר ולא יותר, ע"מ שהפתיתים והאפונה יישארו שלמים.

פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

שלב 5 מתוך 6

חשוב: מידי דקה וחצי בערך, לפתוח את המכסה ולערבב בעדינות . לכסות ולהמשיך לבשל.

פתיתים עם אפונה ובצל מטוגן

שלב 6 מתוך 6

להגשה בצל מטוגן: פורסים את הבצלים דק, מטגנים ב-2 כפות שמן עד שהבצל מזהיב .לערבב מדי פעם. סמוך להגשה לפזר מעל כל מנה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים