דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים עם זיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים עם זיתים

פתיתים עם זיתים

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: אורנה נריה יוגב
הפתיתים הם מצע נהדר לכל טעם ומרקם, הנה מתכון עם זיתים ירוקים. תוספת חביבה לכל ארוחה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיתים אפויים קוסקוס
300  גרם
זיתים מגולענים
1 
בצל קצוץ
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מניחים את הזיתים (אפשר להמיר את הזיתים לפטריות שמפיניון משומרות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מבשלים דקה, מכבים את האש ומסננים. חוזרים על הפעולה פעם נוספת.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר נקי מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות מכל הצדדים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הזיתים, מלח ופלפל לפי הטעם ומים בכמות שתכסה את הכול ועוד קצת. מרתיחים, מקטינים להבה ומבשלים עד שמוכן.
  • שלב 4

    0 דקות
    גיוונים: אפשר להחליף חלק מהזיתים בפטריות שמפיניון משומרות, שלמות (לפני הבישול יש לסנן את הפטריות מנוזלי השימור, לצקת עליהן מים רותחים ולהשהות כ-3 דקות).
פתיתים עם זיתים

שלב 1 מתוך 4

מניחים את הזיתים (אפשר להמיר את הזיתים לפטריות שמפיניון משומרות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מבשלים דקה, מכבים את האש ומסננים. חוזרים על הפעולה פעם נוספת.

פתיתים עם זיתים

שלב 2 מתוך 4

בסיר נקי מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות מכל הצדדים.

פתיתים עם זיתים

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הזיתים, מלח ופלפל לפי הטעם ומים בכמות שתכסה את הכול ועוד קצת. מרתיחים, מקטינים להבה ומבשלים עד שמוכן.

פתיתים עם זיתים

שלב 4 מתוך 4

גיוונים: אפשר להחליף חלק מהזיתים בפטריות שמפיניון משומרות, שלמות (לפני הבישול יש לסנן את הפטריות מנוזלי השימור, לצקת עליהן מים רותחים ולהשהות כ-3 דקות).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים