דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים עם ירקות מוקפצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים עם ירקות מוקפצים

פתיתים עם ירקות מוקפצים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תומר
פתיתים וירקות. מתכון פשוט, קל להכנה, משביע ומנחם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פתיתים אפויים קוסקוס
3  כפות
שמן קנולה
2 
זוקיני חתוכים לקוביות קטנות
2 
גזר חתוכים לקוביות קטנות
1 
בצל גדול
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכין את הפתיתים על פי ההוראות הרשומות בגב השקית.
  • שלב 2

    0 דקות
    תוך כדי ההכנה, יש לחתוך את הקישואים והגזרים לקוביות קטנות ואת הבצל לרצועות בגודל בינוני.
  • שלב 3

    8 דקות
    לטגן את הירקות בשמן קנולה בערך 8 דקות, עד לקבלת גוון מעט זהוב לבצל, להוסיף כף סויה (יש לזכור כי רוטב סויה מלוח ולכן יש להפחית בכמות המלח), קורט אגוז מוסקט ותבלינים על פי הטעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר מכן יש לערבב את הפתיתים והירקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מומלץ לטעום ולוודא שהירקות מוכנים ואינם קשים, כדי למנוע בישול ארוך מדי של הפתיתים, שעלול לגרום להם להיות רכים מדי.
פתיתים עם ירקות מוקפצים

שלב 1 מתוך 5

להכין את הפתיתים על פי ההוראות הרשומות בגב השקית.

פתיתים עם ירקות מוקפצים

שלב 2 מתוך 5

תוך כדי ההכנה, יש לחתוך את הקישואים והגזרים לקוביות קטנות ואת הבצל לרצועות בגודל בינוני.

פתיתים עם ירקות מוקפצים

שלב 3 מתוך 5

לטגן את הירקות בשמן קנולה בערך 8 דקות, עד לקבלת גוון מעט זהוב לבצל, להוסיף כף סויה (יש לזכור כי רוטב סויה מלוח ולכן יש להפחית בכמות המלח), קורט אגוז מוסקט ותבלינים על פי הטעם.

פתיתים עם ירקות מוקפצים

שלב 4 מתוך 5

לאחר מכן יש לערבב את הפתיתים והירקות.

פתיתים עם ירקות מוקפצים

שלב 5 מתוך 5

מומלץ לטעום ולוודא שהירקות מוכנים ואינם קשים, כדי למנוע בישול ארוך מדי של הפתיתים, שעלול לגרום להם להיות רכים מדי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים