המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את התבשיל: מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה.
להוסיף את העוף ואת השום ולערבב עד שהעוף ישנה צבע ללבן.
להוסיף את הפתיתים ולטגן מעט.
להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב.
להוסיף את המים הרותחים , לערבב עם מזלג מדי פעם ולאדות עד שלא נותרים מים.
לתחתית: בסיר טפלון בגודל הרצוי שמים שמן ומעליו את רצועות הצ'יפס מסודרות אחת ליד השניה בצפיפות.
מעבירים את תכולת סיר הפתיתים ומסדרים מעל.
מכסים עם המכסה ומבשלים על אש גבוהה במשך 15 דקות.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 30 דקות.
מורידים מהאש והופכים את הסיר על מגש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0