המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם שמן בסיר, לאחר מכן לטגן את האיטריות עד להשחמה בהירה.
להוסיף את הפתיתים ולטגן אותם יחד עם האיטריות להשחמה.
להוסיף פלפל שחור, מלח (אפשר במקום מלח להוסיף כף אבקת מרק עוף פרווה של אסם), להוסיף 4 כוסות מים רותחים ולבשל על אש קטנה כ - 10 דקות.
לאחר הבישול לערבב כל הזמן עד לצינון הפתיתים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0