דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים קאצ'ו אה פפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים קאצ'ו אה פפה

פתיתים קאצ'ו אה פפה

(2)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: פאולין שובל
מנה משגעת וקלאסית מהמטבח האיטלקי, והפעם את הפסטה מחליפים הפתיתים האהובים ומתקבלת מנה ריחנית, קטיפתית וכל כך טעימה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
פתיתים אפויים אורז אסם
2  כפיות
פלפל שחור גרוס טרי
1  כוס
גבינת קשקבל מגוררת
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגורר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים את הפתיתים ושומרים ½ כוס מנוזלי הבישול.
  • שלב 2

    5 דקות
    במחבת על אש בינונית קולים את הפלפל עד שהוא משחרר ריח חזק.
  • שלב 3

    5 דקות
    מנמיכים את האש ומוסיפים את הפתיתים.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים 1/2 כוס מנוזלי הבישול, מוסיפים את הקשקבל והפרמזן ומערבבים במרץ עד שנוצר רוטב אחיד, מוסיפים עוד נוזל בישול במידת הצורך.
  • שלב 5

    1 דקות
    מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
פתיתים קאצ'ו אה פפה

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים את הפתיתים ושומרים ½ כוס מנוזלי הבישול.

פתיתים קאצ'ו אה פפה

שלב 2 מתוך 5

במחבת על אש בינונית קולים את הפלפל עד שהוא משחרר ריח חזק.

פתיתים קאצ'ו אה פפה

שלב 3 מתוך 5

מנמיכים את האש ומוסיפים את הפתיתים.

פתיתים קאצ'ו אה פפה

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים 1/2 כוס מנוזלי הבישול, מוסיפים את הקשקבל והפרמזן ומערבבים במרץ עד שנוצר רוטב אחיד, מוסיפים עוד נוזל בישול במידת הצורך.

פתיתים קאצ'ו אה פפה

שלב 5 מתוך 5

מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קערה
  • חברים
  • בראנץ'
  • גבינות
  • עם גבינה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים