דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים של חורף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים של חורף

פתיתים של חורף

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל חם ונפלא לימי החורף. משביע, טעים ומלא בכל טוב.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
חמאה
2  כפות
שמן זית
2  עלים
מרווה
4  כפות
בצל סגול קצוץ דק
2  כוסות
פטריות שמפיניון קצוצות (שמפיניון, פורטובלו, יער)
1  חבילה
פתיתים אפויים קוסקוס מבושלים לפי הוראות היצרן
1  כוס
ציר ירקות או מים
3  גבעולים
בצל ירוק קצוצים
0.25  כוס
שמנת מתוקה (ניתן להחליף בקצפת לא ממותקת שמעניקה מרקם אוורירי יותר)
4  כפות
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    מחממים חמאה ושמן זית במחבת גדולה ורחבה. מוסיפים מרווה ובצל סגול. מאדים 3 דקות. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפתיתים המבושלים, ציר ירקות, בצל ירוק ובזיליקום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים שמנת ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל שחור.
פתיתים של חורף

שלב 1 מתוך 3

מחממים חמאה ושמן זית במחבת גדולה ורחבה. מוסיפים מרווה ובצל סגול. מאדים 3 דקות. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד להזהבה.

פתיתים של חורף

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים את הפתיתים המבושלים, ציר ירקות, בצל ירוק ובזיליקום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.

פתיתים של חורף

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים שמנת ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל שחור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים