המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבשר לקוביות גדולות, שוטפים ושמים בסיר עם מים רותחים.
מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. מוציאים את הלכלוך שהצטבר למעלה.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה יותר, למשך 30 דקות.
מוציאים את הבשר מהסיר, ומסננים.
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבשר עם כפית חוויאג' למרק ומעט מלח, עד שהבשר מצופה היטב מכל הכיוונים.
מוציאים מהמחבת, ומקררים.
שמים בקערה את כל חומרי הבצק, ולשים עד שמתקבל בצק רך ודביק. מכסים ומשאירים בצד עד שהבצק תופח.
משמנים את הידיים במעט שמן, ולשים את הבצק כדי להוציא ממנו אוויר. שמים בצד לתפיחה נוספת.
לאחר התפיחה, לשים שוב היטב.
מורחים את התחתית ודפנות הסיר של ג'חנון במרגרינה, ומניחים בו את הבשר.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
מורחים היטב חלק אחד של בצק במרגרינה ושמים בצד הסיר.
ממשיכים באותו אופן עם עם שני החלקים הנותרים.
סוגרים את הסיר, ומשאירים לתפיחה נוספת.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 150 דקות.
אוכלים חם, אפשר להגיש עם עגבניות מרוסקות וחריף. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0