מכניסים את פירות היער, הסוכר והיין לסיר מעל אדי מים, מבשלים על להבה בינונית תוך כדי בחישה, עד לריכוך הפירות והמסת הסוכר.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את תכולת הסיר למסננת מבלי ללחוץ על הפירות. המיץ הניגר הוא מרק פירות היער. שומרים במקרר את המרק עד למועד ההגשה (מהפירות הנותרים אפשר להכין ריבה או רוטב).
שלב 3
0 דקות
לקראת ההגשה, חוצים את התותים לרבעים, ומכניסים למרק עשרים דקות לפני ההגשה.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את התותים באמצע צלחת עמוקה, ומסביב יוצקים את המרק ששמרנו במקרר.
שלב 5
0 דקות
אפשר להגיש עם סורבה, או גלידת שמנת ולעטר בעלי נענע וטוויל שקדים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0