דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קיש אנטיפסטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קיש אנטיפסטי

קיש אנטיפסטי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איילת בר טל
בצק פריך ומעליו ירקות שנצלו בתנור עם שמנת וגבינת פטה. תענוג אפוי ומלא טעם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח לבן
1  כפית
מלח
150  גרם
חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 
ביצה
1  כף
מים עד 2 כפות
1 
בטטה קלופה ופרוסה
2 
כרישה פרוסות, רק החלק הלבן
1 
פלפל ירוק חתוך לרצועות עבות
1 
פלפל אדום חתוך לרצועות עבות
1  כף
שמן זית לשימון הירקות
1  מיכל
שמנת מתוקה
3 
ביצה
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
2  כפות
קמח לבן
1  גבעול
רוזמרין מפורק עלים קצוצים
0.5  כפית
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבדים את חומרי הקלתית במעבד מזון בפולסים קצרים, רק עד שנוצר כדור. מאחסנים במקרר כשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים מהמקרר ומרדדים, משטחים על תבנית פאי או תבנית קפיצית.
  • שלב 3

    10 דקות
    דוקרים את הבצק בכמה מקומות ואופים בחום של 180 מעלות כ-10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים את הירקות בתבנית, מושחים בשמן זית ואופים בגריל עד שהירקות משחימים מעט ומתרככים. מערבבים את כל חומרי המלית לקבלת תערובת אחידה ומשטחים על הקלתית האפויה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות עד שהקיש מזהיב.
קיש אנטיפסטי

שלב 1 מתוך 5

מעבדים את חומרי הקלתית במעבד מזון בפולסים קצרים, רק עד שנוצר כדור. מאחסנים במקרר כשעה.

קיש אנטיפסטי

שלב 2 מתוך 5

מוציאים מהמקרר ומרדדים, משטחים על תבנית פאי או תבנית קפיצית.

קיש אנטיפסטי

שלב 3 מתוך 5

דוקרים את הבצק בכמה מקומות ואופים בחום של 180 מעלות כ-10 דקות.

קיש אנטיפסטי

שלב 4 מתוך 5

מסדרים את הירקות בתבנית, מושחים בשמן זית ואופים בגריל עד שהירקות משחימים מעט ומתרככים. מערבבים את כל חומרי המלית לקבלת תערובת אחידה ומשטחים על הקלתית האפויה.

קיש אנטיפסטי

שלב 5 מתוך 5

אופים בחום של 180 מעלות עד שהקיש מזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קיש פטריות ושמנת

    קיש פטריות ושמנת

    30 דקות בינוני
  • קיש בצל עם טריק

    קיש בצל עם טריק

    90 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים