המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את החמאה ו-250 גרם קמח. מערבבים עד קבלת מרקם פירורי.
מוסיפים ביצה אחת ושלוש כפות מים קרים. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד. ולא יותר.
עוטפים את הבצק בנייר אפייה ומעבירים לקרור במקרר לפחות ל-30 דקות.
מערבבים לתערובת אחידה את השמנת לבישול, ביצים, קוטג', כפית קמח, חלב, מלח ופלפל לפי הטעם.
לבשל את הברוקולי במים מומלחים עד שמוכן ומסננים.
לחמם תנור לטמפ' של 200 מעלות.
משטחים את הבצק על התבנית עם הידיים, ומכניסים לתנור ל-20 דקות, עד שמתקבל צבע זהוב.
מוציאים, מפזרים ברוקולי ויוצקים את תערובת המיליוי מעל הברוקולי המסודר.
מומלץ לפזר מעל גם קוביות של גבינה צהובה שתימס מהחום.
אופים כ-30 דקות עד שהמלית גבינה יציבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0