המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החמאה, הקמח והמים לבצק חלק. מרדדים לעלה דק ומעבירים לתבנית. משטחים על הבסיס והדפנות.
חותכים את עלי התרד, חותכים את הפלפלים הקלויים, מערבבים יחד, מתבלים במלח ובפלפל ומניחים על הבצק. בוחשים את הביצים עם השמנת, יוצקים מעל.
אופים כ-30 דקות או עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0