דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות אדומות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות אדומות

קציצות אדומות

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ריקי וויס
קציצות עשירות של עוף ובקר עם המון ירקות ותבלינים, מנה עיקרית מצוינת לכל ימות השבוע. מומלץ להגיש לצד אורז לבן או פירה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
חזה עוף
500  גרם
סחורות USDA, בקר, טחון, טחון בתפזורת / גס, קפוא, גולמי חתוך לקוביות
2 
בצל
3 
תפוח אדמה
0.5  זר
כוסברה קצוצה
4  גבעולים
סלרי
4  כפות
בצל מטוגן
1  כפית
פלפל לבן
1  כפית
כמון טחון
0.25  כפית
קינמון טחון
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
4  כפות
שמן זית
1 
פלפל אדום פרוסה
1 
פלפל ירוק פרוס
4  שיני
שום כתושות
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
מלח
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
רסק עגבניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במטחנת בשר טוחנים יחד חזה עוף, קוביות בשר, בצל, תפוחי אדמה, כרפס וכוסברה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת הטחונה חצי כוס מים, בצל מטוגן, 2 כפות רוטב סויה, פלפל לבן, כמון, קינמון ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר גדול מטגנים גמבה, פלפל ירוק, שום, 2 כפות רוטב סויה, רסק עגבניות, פפריקה, אבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    40 דקות
    יוצרים קציצות עגולות מהתערובת ומוסיפים את הרוטב. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ-40 דקות עד שהקציצות מוכנות.
קציצות אדומות

שלב 1 מתוך 4

במטחנת בשר טוחנים יחד חזה עוף, קוביות בשר, בצל, תפוחי אדמה, כרפס וכוסברה.

קציצות אדומות

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים לתערובת הטחונה חצי כוס מים, בצל מטוגן, 2 כפות רוטב סויה, פלפל לבן, כמון, קינמון ומניחים בצד.

קציצות אדומות

שלב 3 מתוך 4

בסיר גדול מטגנים גמבה, פלפל ירוק, שום, 2 כפות רוטב סויה, רסק עגבניות, פפריקה, אבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.

קציצות אדומות

שלב 4 מתוך 4

יוצרים קציצות עגולות מהתערובת ומוסיפים את הרוטב. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ-40 דקות עד שהקציצות מוכנות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יהודית איטה

נתמו לי מס 2מה מספר הבשר אונטרייב?

מערכת בישולים

היי, אונטריב הוא נתח מספר 2 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים