דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בקר במטבוחה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בקר במטבוחה

קציצות בקר במטבוחה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רפי כהן
הפלא של הקציצות חובר לפלא של המטבוחה, ומתקבל סיר מושלם מלא בטעמים פיקנטיים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
בשר בקר טחון
3 
בצל
3  כוסות
פטרוזיליה
0.5  כף
פלפל
0.5  כף
מלח
6  שיני
שום
2 
ביצה
1  פרוסה
לחם או חלה שרויה במים וסחוטה
0.5  ליטר
שמן זית
1  כוס
קמח לבן
2  כפות
סולת
2 
ביצה
2  חבילות
סלט מטבוחה מרוקאית מסדרת סלטי השף של רפי כהן של צבר
1  טיפה
שמן זית
0.5  כוס
כוסברה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מכניסים את כל חומרי התערובת של הקציצות לקערה, ולשים היטב בידיים. מניחים בצד למשך 10 דקות, ונותנים לבשר לספוח טעמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים בעזרת כפות ידיים משומנות קציצות עגולות ושטוחות במשקל 50 גרם לקציצה. מחממים את השמן בסיר, או במחבת שטוחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הקמח והסולת יחד, וטובלים את הקציצות קודם בביצים הטרופות, ואז בתערובת הקמח והסולת משני הצדדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים את הקציצות בשמן משני הצדדים שלהן, עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים לנייר סופג.
  • שלב 5

    7 דקות
    יוצקים את סלט המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת מטבוחה ריקה, מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות. מוסיפים את הכוסברה, ומטפטפים מעט שמן זית. מכסים את הסיר ומבשלים כ-7 דקות. בתיאבון!
קציצות בקר במטבוחה

שלב 1 מתוך 5

מכניסים את כל חומרי התערובת של הקציצות לקערה, ולשים היטב בידיים. מניחים בצד למשך 10 דקות, ונותנים לבשר לספוח טעמים.

קציצות בקר במטבוחה

שלב 2 מתוך 5

יוצרים בעזרת כפות ידיים משומנות קציצות עגולות ושטוחות במשקל 50 גרם לקציצה. מחממים את השמן בסיר, או במחבת שטוחה.

קציצות בקר במטבוחה

שלב 3 מתוך 5

מערבבים את הקמח והסולת יחד, וטובלים את הקציצות קודם בביצים הטרופות, ואז בתערובת הקמח והסולת משני הצדדים.

קציצות בקר במטבוחה

שלב 4 מתוך 5

מטגנים את הקציצות בשמן משני הצדדים שלהן, עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים לנייר סופג.

קציצות בקר במטבוחה

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את סלט המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת מטבוחה ריקה, מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות. מוסיפים את הכוסברה, ומטפטפים מעט שמן זית. מכסים את הסיר ומבשלים כ-7 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים