-
שלב 1
0 דקות
מטגנים בסיר גבוה ורחב את הבצל בשמן, עד להשחמה.
-
שלב 2
0 דקות
טוחנים במעבד מזון את העגבניות והשום, עד לקבלת מחית חלקה.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את מחית העגבניות, מרק תיבול עגבניות, ארבע כוסות מים ורסק העגבניות. מביאים לרתיחה.
-
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערה, ולשים את כל הרכיבים לתערובת הקציצות, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
שלב 5
0 דקות
יוצרים בידיים רטובות או משומנות מתערובת הבשר כדורים קטנים, ומכניסים לתוך הרוטב המבעבע.
-
שלב 6
20 דקות
מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כ-20 דקות. יוצקים מפעם לפעם מן הרוטב מעל הקציצות, או הופכים את הכדורים.
-
שלב 7
0 דקות
מגישים עם פסטה, פתיתים, אורז או פירה.
בתיאבון!
כתוב ביקורת