בסיר רחב יוצקים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ - 20 דקות. הבצל אמור להתקרמל לאט ולא להישרף. מערבבים כל הזמן כדי שהבצל בתחתית לא יישרף. במידה והבצל מתחיל להישרף ולהידבק לתחתית הסיר אפשר להוסיף מעט מים ולערבב היטב.
שלב 2
5 דקות
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות - בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, בצל מגורר, ענפי סלרי, מלח, שמן זית, פירורית זהב, ביצים וראס אל חנות היטב ויוצרים קציצות. מניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהבצל התקרמל מוסיפים את המשמשים, דלורית, מלח, ראס אל חנות, סויה, סילאן ומקלות הקינמון. מערבבים ומוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
שלב 4
40 דקות
מבשלים 40 דקות על להבה בינונית.
שלב 1
מתוך
4
בסיר רחב יוצקים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ - 20 דקות. הבצל אמור להתקרמל לאט ולא להישרף. מערבבים כל הזמן כדי שהבצל בתחתית לא יישרף. במידה והבצל מתחיל להישרף ולהידבק לתחתית הסיר אפשר להוסיף מעט מים ולערבב היטב.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות - בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, בצל מגורר, ענפי סלרי, מלח, שמן זית, פירורית זהב, ביצים וראס אל חנות היטב ויוצרים קציצות. מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
4
לאחר שהבצל התקרמל מוסיפים את המשמשים, דלורית, מלח, ראס אל חנות, סויה, סילאן ומקלות הקינמון. מערבבים ומוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
שלב 4
מתוך
4
מבשלים 40 דקות על להבה בינונית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0