-
שלב 1
0 דקות
מניחים בקערה את הבשר וכל יתר המרכיבים, מערבבים היטב, כאילו לשים בצק, שימו לב שצבע הבשר יבהיר קצת.
-
שלב 2
0 דקות
חותכים את הבצל לשניים ופורסים דק בצורת ירח, מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שחום, בסיום הטיגון מוציאים את השמן.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים שתי כוסות מים, מלח, פלפל לבן, קינמון וסוכר. מערבבים היטב, יוצרים כדורים ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
-
שלב 4
0 דקות
מדי פעם מזיזים את הקציצות, כדי שלא ידבקו, בעדינות שלא לפרק את הקציצות. כ-10 דקות לפני שמוכן, להוריד את המכסה. התבשיל צריך להיות שזוף מאוד מאוד.
-
שלב 5
0 דקות
בזמן ההגשה מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים גס.
כתוב ביקורת